Unika lösningar & tillval

Inget hem är det andra likt och vi har olika behov av förvaring. Både våra skjutdörrar och vår garderobsinredning, som tillverkas i småländska Hillerstorp, går att få måttanpassad både på höjden och bredden för att passa in perfekt i ditt hem - till och med om ditt tak och golv är ojämnt. Du har dessutom möjlighet att välja mellan olika material och fyllningar. Vi på Mirro vill alltid kunna erbjuda dig det där extra för att få din drömförvaring precis som du önskar.

 

Skjutdörrar i valfri färg

Önskar du att få dina skjutdörrar i samma färg som din favoritfåtölj eller dina målade väggar? Då kan du beställa skjutdörrarna i valfri NCS-kulör. Du kan även få en avslutningssida att sätta vid sidan av din förvaringslösning i samma färg.

 

Snedkapade hörn

Snedkapade hörn är inget problem. Med aluminiumprofilerna Titan och Diamant kan du anpassa hörnen på skjutdörrarna efter taket.

 

Rumsavdelare

Den dubbelsidiga aluminiumprofilen Symmetric är lämplig som rumsavdelare eftersom denna profil är snygg på både fram- och baksidan.

Läs mer om rumsavdelare

 

Nedsänkt golvskena

En nedsänkt golvskena i golvet är både diskret och enklare att hålla ren. Denna typ av golvskena kan du få till dörrprofilerna Titan, Diamant, Symmetric, Nordica eller Solid.


Mjukstängning

Med en monterad mjukstängning i dina skjutdörrar stängs dina dörrar tyst mot väggen.


Anslagslist/Anslagspanel

Med en anslagslist/anslagspanel ger du din förvaring en snygg inramning samtidigt som den skyddar väggen.

 

Ställbara fötter

Ställbara fötter monteras i botten av sidostycket och justerar höjden på ojämna golv.

 

Läs mer om våra skjutdörrar

Läs mer om vår garderobsinredning

Klicka här om du önskar att ställa frågor till en av våra skjutdörrsexperter