Unika lösningar & tillval

Inget hem är det andra likt och vi har olika behov av förvaring. Både våra skjutdörrar och vår garderobsinredning, som tillverkas i småländska Nässjö, går att få måttanpassad både på höjden och bredden för att passa in perfekt i ditt hem - till och med om ditt tak och golv är ojämnt. Du har dessutom möjlighet att välja mellan olika material och ytor. Vi på Mirro vill alltid kunna erbjuda dig det där extra för att få din drömförvaring precis som du önskar.


Rumsavdelare
Den dubbelsidiga aluminiumprofilen Symmetric är lämplig som rumsavdelare eftersom denna profil är snygg på både fram- och baksidan.
Läs mer om rumsavdelare

 


Skjutdörrar i valfri färg
Önskar du att få dina måttanpassade skjutdörrar i samma färg som din favoritfåtölj eller dina målade väggar? Då kan du beställa skjutdörrarna i valfri NCS-kulör. Du kan även få en avslutningssida att sätta vid sidan av din förvaringslösning i samma färg.

 


Snedkapade hörn
Snedkapade hörn är inget problem. Med aluminiumprofilerna Titan och Diamant kan du anpassa hörnen på skjutdörrarna efter taket.

 


Nedsänkt golvskena
En nedsänkt golvskena i golvet är både diskret och enklare att hålla ren. Denna typ av golvskena kan du få till dörrprofilerna Titan, Diamant, Symmetric, Nordica eller Solid.

 


Mjukstängning
Med en monterad mjukstängning i dina skjutdörrar stängs dina dörrar tyst mot väggen.

 


Anslagslist/Anslagspanel
Med en anslagslist eller anslagspanel ger du din förvaring en snygg inramning samtidigt som den skyddar väggen.

 


Ställbara fötter
Ställbara fötter monteras i botten av sidostycket och justerar höjden på ojämna golv.

 

Läs mer om våra skjutdörrar

Läs mer om vår garderobsinredning

Klicka här om du önskar att ställa frågor till en av våra skjutdörrsexperter