Mirro Svensktillverkat2

Unika lösningar och tillval

Våra skjutdörrar skräddarsys exakt efter dina unika mått, behov och personliga stil. Vi strävar alltid kunna erbjuda dig det där extra för att få din drömförvaring precis som du önskar.

Unika lösningar och tillval

Inget hem är det andra likt och vi har olika behov av förvaring. Våra skjutdörrar tillverkas i småländska Nässjö och går att få måttanpassade både på höjden och bredden för att passa in perfekt i ditt hem - till och med om ditt tak och golv är ojämnt. Du har dessutom möjlighet att välja mellan olika material och ytor. 

Rumsavdelare

Den dubbelsidiga aluminiumprofilen Symmetric är lämplig som rumsavdelare eftersom denna profil är snygg på både fram- och baksidan. Läs mer om rumsavdelare

Skjutdörrar i valfri färg


Önskar du att få dina måttanpassade skjutdörrar i samma färg som din favoritfåtölj eller dina målade väggar? Då kan du beställa skjutdörrarna i valfri NCS-kulör. Du kan även få en avslutningssida att sätta vid sidan av din förvaringslösning i samma färg.

Snedkapade hörn


Snedkapade hörn är inget problem. Med aluminiumprofilerna Titan och Diamant kan du anpassa hörnen på skjutdörrarna efter taket.

Mirro Snedkapat

Nedsänkt golvskena


En nedsänkt golvskena i golvet är både diskret och enklare att hålla ren. Denna typ av golvskena kan du få till dörrprofilerna Titan, Diamant, Symmetric, Nordica eller Solid.

Mirro Nedsankt Golvskena

Anslagslist/Anslagspanel


Med en anslagslist eller anslagspanel ger du din förvaring en snygg inramning samtidigt som den skyddar väggen.