Vägghängd inredning

Med en vägghängd inredning har du enorma möjligheter att skapa en flexibel förvaring. Produkterna under vårt varumärke Pelly System monteras snabbt och enkelt med hjälp av bärlist och hängskenor. Sedan kan du komplettera med konsoler, klädstänger (vi har även en utdragbar variant), tråd- eller trähyllor, byxutdrag, utdragsramar med korgar, skohållare, krokar och bok- och gavelstöd.

För att göra det enklare för dig som har ett behov av en förvaringslösning har vi tagit fram färdiga inredningsförslag för vår vägghängda inredning. Här kan du välja mellan trådhyllor eller trähyllor och olika mått. Givetvis kan du utgå från ett förslag och sedan komplettera det efter just dina behov. Till Pelly System färdiga vägghängda inredningsförslag.

Med ett hyllsystem från Pelly System kan du skapa ditt eget dressingroom eller kanske en smart inredning ditt skafferi, förråd eller annat rum där du önskar ordning och reda. Till Pelly System hyllsystem och vägghängd inredning.

Vill du ge din befintliga garderob ett lyft? Vi har både trådkorgar och exklusivare korgar i finmaskigt meshmaterial för din befintliga garderob. Ta del av Pelly Systems lösningar här.