Rectangle 25 (1)

Vi på Pelly Group
hjälper dig med förvaring!

Med vårt varumärke Mirro erbjuder vi måttanpassade skjutdörrar med en mängd olika ytor och profiler. Skjutdörrarna tillverkas i Nässjö – mitt i de småländska skogarna.
Läs mer om Mirro skjutdörrar

BILD 1 – Landsida Mirro 2022

Med varumärket Pelly System kan du skapa en smart och snygg vägghängd förvaring i hallen, tvättstugan, förrådet eller i andra rum i ditt hem där du önskar att skapa ordning och reda.
Läs mer om Pelly System vägghängd förvaring

BILD 2 – Landsida Mirro 2022

Färdiga förvarings- och städpaket i olika bredder från Pelly System underlättar inköpsprocessen för dig som arbetar på projektmarknaden.

Är du projektkund? Läs mer här!

 

Startbild Projekt

För dig som husfabrikant eller arkitekt hjälper vi dig gärna med att ta fram förvaringslösningar som passar utmärkt i husets olika rum - både med och utan måttanpassade skjutdörrar framför. Vi erbjuder både standardval och tillval.

Är du husfabrikant? Läs mer här!

 

Startbild Hus

Med måttanpassade och svensktillverkade skjutdörrar från Mirro ramas den flexibla vägghängda förvaringen från Pelly System in på ett stilfullt sätt.

Pelly Group består av varumärkena Pelly Components, Mirro, Pelly System och LG Collection. Vi arbetar Buisness to business inom segmenten Industri, Projekt och Retail genom att utveckla komponenter och lösningar till våra kunder. Produktionen sker i våra egna fabriker i Nässjö, Sverige och i Kaunas, Litauen.

Koncernens mål är att bli ledande i Norden inom lösningar för hemmets olika rum.

Idag exporterar vi till över 50 länder globalt. Pelly Group ägs av Segulah.

Besök Pelly Group hemsida!

 

BILD 5 – Landsida Mirro 2022