B105 1533

Om oss

Vi på Mirro har tillverkat måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar i över 20 år. Vår historia och långa erfarenhet har vi mycket nytta av då vi utvecklar nya produkter.

Vi på Mirro

Våra garderobslösningar skräddarsys exakt efter dina unika mått, behov och personliga stil. Hos oss på Mirro pågår ett ständigt arbete med nya färger, ytor och material. Både tillverkningen och produktutvecklingen sker i småländska Nässjö.

Mirro Symmetric 2

Koncerninformation 

Pelly Group består av varumärkena Pelly ComponentsMirroPelly System och LG Collection.

Vi arbetar Business to business inom segmenten Industri, Projekt och Retail genom att utveckla komponenter och lösningar till våra kunder. Produktionen sker i våra egna fabriker i Nässjö, Sverige och i Kaunas, Litauen.

Koncernens mål är att bli världsledande inom lösningar för hemmets olika rum och i dag exporterar vi till över 50 länder globalt. Pelly Group ägs av Segulah.

Mirro Sovrum1 2000Px

Jobba med oss

Mirro är idag en av Sveriges ledande leverantörer av måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning.

Mirro ingår i koncernen Pelly Group som är en av de ledande leverantörerna i Norden av inrednings- och förvaringsprodukter i hemmet. I Pelly Group ingår Pelly Components AB, Mirro AB samt UAB Pelly Baltic. Här kan du läsa mer om de tjänster vi nu söker.

Ian Dooley Dj7bwa Gwks Unsplash

Historik

Vi började tillverka garderobsinredning i småländska Hillerstorp redan 1947. Och även om mycket har förändrats sedan dess så lever faktiskt mycket av hantverket kvar än idag, vilket vi också förde vidare när vi även började tillverka skjutdörrar för snart tjugo år sedan. Till exempel är varje skjutdörr som lämnar oss sågad och monterad för hand i vår fabrik i Nässjö. Likaså garderobsinredningen, den kapar, borrar och putsar vi också fortfarande för hand.

Mirro17 0947

Pellykoncernen

I Pellykoncernen ingår Pelly Components AB, UAB Pelly Baltic, Mirro AB samt LG Collection. Pelly Components är en av de ledande leverantörerna av förvaringslösningar i Norden och kunderna består av tillverkare inom köks-, badrums-, och garderobsindustrin. I den egna fabriken som ligger i Kaunas, Litauen, tillverkas en stor del av sortimentet för Pelly Components. Mirro innefattas av varumärkena Mirro, som säljer måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar, och Pelly System, som erbjuder smarta och funktionella hyll- och förvaringssystem. LG Collection tillverkar bland annat måttanpassade bänkskivor och stänkskydd.

Kom i kontakt

Vill du få tag på någon hos oss? Välkommen att kontakta någon av oss som jobbar på Mirro.