Sober Sovrum Terrazzo 003 1500Px

Om oss

Vi på Mirro har tillverkat måttanpassade skjutdörrar i över 20 år. Tillverkningen sker i Nässjö - mitt i de småländska skogarna.

Vi på Mirro

Våra måttanpassade skjutdörrar skräddarsys exakt efter dina unika mått, behov och personliga stil. Hos oss på Mirro pågår ett ständigt arbete med nya färger, ytor och material. Både tillverkningen och produktutvecklingen sker i småländska Nässjö.

Mirro Symmetric 2

Koncerninformation 

Pelly Group består av varumärkena Pelly ComponentsMirroPelly System och LG Collection.

Vi arbetar Business to business inom segmenten Industri, Projekt och Retail genom att utveckla komponenter och lösningar till våra kunder. Produktionen sker i våra egna fabriker i Nässjö, Sverige och i Kaunas, Litauen.

Koncernens mål är att bli ledande i Norden inom lösningar för hemmets olika rum. Idag exporterar vi till över 50 länder globalt. Pelly Group ägs av Segulah.

Mirro Sovrum1 2000Px

Historik

Vi började tillverka inredning i småländska Hillerstorp redan 1947. Och även om mycket har förändrats sedan dess så lever faktiskt mycket av hantverket kvar än idag, vilket vi också förde vidare när vi började tillverka skjutdörrar för snart tjugo år sedan. Till exempel är varje skjutdörr som lämnar oss sågad och monterad för hand i vår fabrik i Nässjö.

Sober Sovrum Terrazzo 003 1500Px

Pellykoncernen

I Pellykoncernen ingår Pelly Components AB, UAB Pelly Baltic, Mirro AB samt LG Collection. Pelly Components är en av de ledande leverantörerna av förvaringslösningar i Norden och kunderna består av tillverkare inom köks-, badrums-, och garderobsindustrin. I den egna fabriken som ligger i Kaunas, Litauen, tillverkas en stor del av sortimentet för Pelly Components. Mirro innefattas av varumärkena Mirro, som säljer måttanpassade skjutdörrar och Pelly System, som erbjuder smarta och flexibla vägghängda förvaringslösningar. LG Collection tillverkar bland annat måttanpassade bänkskivor och stänkskydd.