Nyheter 2020

Våra nya tillbehör höjer din drömförvaring till en helt ny nivå. Snygg design och smarta funktioner står i centrum.
Accessoarlådan är en utdragbar låda med mjukstängning för dina accessoarer. Här kan du på ett snyggt sätt samla dina smycken och klockor.

Accessoarboxen är en utdragbar och praktisk box som monteras på sidan i garderoben. Du kan enkelt lyfta ur och bära med dig insatsen om du önskar. Accessoarboxen innehåller en avdelare vilket gör att du kan ha ordning på dina accessoarer.

Slips- och bälteshållaren gör att du kan ha ordning på slipsar, bälten och smycken. Hållaren monteras på sidan i garderoben och är utdragbar. Du kan enkelt lyfta ur och ta med boxen, som innehåller en avdelare.

Spegel mini är en spegel som tar väldigt lite plats och går att vika ut vid behov. Spegel mini är ett bra komplement till Accessoarboxen där du kan förvara accessoarer och smink.

Den nya byxhållaren, med plats för åtta byxor, fästs på sidan i garderoben vilket är praktiskt om du exempelvis vill ha längre hängande plagg vid sidan om den.

Hängare Loop är en snygg och smart hängare som du kan fälla ut och använda för dagens outfit.

Hängare Trio är en flexibel krok med tre armar som går att fälla ut åt sidorna. Perfekt för handväskan och scarfen.

 

Utöver alla nya fina tillbehör lanserar vi tre nya melaminytor som heter Ek vintage, Ek struktur och Naturvit struktur. Dessa melaminytor ser väldigt naturtrogna ut och går att beställa till skjutdörrsmodellerna Solid, Diamant, Titan, Symmetric, Opal och Rubin.

Här ser du skjutdörrsmodellen Solid med nya ytan Ek struktur och det nya runda svarta handtaget som du
kan välja även till skjutdörrsmodellen Nordica.

 

Nytt för i år är också att du kan välja mellan tre härliga trendfärger till skjutdörrsmodellerna Solid, Diamant, Titan, Opal och Rubin.
Trendfärgerna heter Sanddyna, Skog och Honung.
Här kan du läsa mer om årets trendfärger

 

Det nya runda snygga svarta handtaget kan välja till skjutdörrsmodellerna Solid och Nordica.

 

 

 Ta mig till startsidan