Nyheter 2020

Våra nya tillbehör höjer din drömförvaring till en helt ny nivå. Snygg design och smarta funktioner står i centrum. Accessoarlådan är en utdragbar låda med mjukstängning för dina accessoarer. Här kan du på ett snyggt sätt samla dina smycken och klockor.

Accessoarboxen 

Accessoarboxen är en utdragbar och praktisk box som monteras på sidan i garderoben. Du kan enkelt lyfta ur och bära med dig insatsen om du önskar. Accessoarboxen innehåller en avdelare vilket gör att du kan ha ordning på dina accessoarer.

Slips- och bälteshållaren 

Slips- och bälteshållaren gör att du kan ha ordning på slipsar, bälten och smycken. Hållaren monteras på sidan i garderoben och är utdragbar. Du kan enkelt lyfta ur och ta med boxen, som innehåller en avdelare.

Spegel mini 

Spegel mini är en spegel som tar väldigt lite plats och går att vika ut vid behov. Spegel mini är ett bra komplement till Accessoarboxen där du kan förvara accessoarer och smink.

Byxhållaren

Den nya byxhållaren, med plats för åtta byxor, fästs på sidan i garderoben vilket är praktiskt om du exempelvis vill ha längre hängande plagg vid sidan om den.

Hängare Loop 

Hängare Loop är en snygg och smart hängare som du kan fälla ut och använda för dagens outfit.

Hängare Trio 

Hängare Trio är en flexibel krok med tre armar som går att fälla ut åt sidorna. Perfekt för handväskan och scarfen.

 

Utöver alla nya fina tillbehör lanserar vi tre nya melaminytor som heter Ek vintage, Ek struktur och Naturvit struktur. Dessa melaminytor ser väldigt naturtrogna ut och går att beställa till skjutdörrsmodellerna Solid, Diamant, Titan, Symmetric, Opal och Rubin.

Nytt för i år är också att du kan välja mellan tre härliga trendfärger till skjutdörrsmodellerna Solid, Diamant, Titan, Opal och Rubin.
Trendfärgerna heter Sanddyna, Skog och Honung.
Här kan du läsa mer om årets trendfärger

Här ser du skjutdörrsmodellen Solid med nya ytan Ek struktur och det nya runda svarta handtaget som du
kan välja även till skjutdörrsmodellen Nordica.

 

Det nya runda snygga svarta handtaget kan välja till skjutdörrsmodellerna Solid och Nordica.

 

Andra nyheter

Nyheter 2021

Ta del av våra nyheter för 2021.

Till Nyhet

Hemma hos Johanna Walden

Familjen Walden har precis som övriga familjer behov av praktisk och snygg förvaring i hemmets olika rum. Efter att de undersökt marknaden bestämde sig familjen för att satsa på måttanpassade förvaringslösningar från oss på Mirro.

Till Nyhet

Sober

Sober är en ny måttanpassad, stilren och prisvärd skjutdörrsmodell för rum i nordiska hem.

Till Nyhet