Hemma hos Johanna Walden

Familjen Walden har precis som övriga familjer behov av praktisk och snygg förvaring i hemmets olika rum. Efter att de undersökt marknaden bestämde sig familjen för att satsa på måttanpassade förvaringslösningar från oss på Mirro.

Familjen Waldens Walk in closet

Johanna Walden bor tillsammans med sin familj i en nybyggd New England villa strax utanför Lidköping. På Instagramkontot @villawalden och bloggen johannawalden.se kan man följa familjens resa med att färdigställa trädgård samt inredningen i huset.
”Jag varvar vår husberättelse, fakta, tips och länkar med vackra bilder. Det är otroligt roligt att så många vill följa vår resa och att jag kan vara med och inspirera kring husbygge, trädgård och inredning.", säger Johanna.

Familjen Walden har precis som övriga familjer behov av praktisk och snygg förvaring i hemmets olika rum. Efter att de undersökt marknaden bestämde sig familjen för att satsa på måttanpassade förvaringslösningar från oss på Mirro. Både i husets barnrum och i Johannas och hennes makes Walk in closet finns förvaringslösningar från oss på plats. Att valet föll på Mirro beror enligt Johanna på att familjen värdesatte att förvaringslösningarna är måttanpassade, att de kunde välja exakt exempelvis hur många lådor de önskade, vilka smarta tillbehör de ville ha och kanske framför allt att de önskar att ha en förvaring av hög kvalitet som kommer att hålla i många år framöver.

”En accessoarlåda, en hållare för mina kjolar och ytterligare en djup låda - det var precis vad som saknades! Så praktiskt med Mirros system att du lätt kan komplettera allt eftersom du upptäcker behov.”, konstaterar Johanna.

 

Barnrummet

Foto på Johanna Walden och hennes familj, Hanna Maxstad
Foto från från Walk in closet och Barnrummet, Johanna Walden

 

Andra nyheter

Nyheter 2021

Ta del av våra nyheter för 2021.

Till Nyhet

Nyheter 2020

Våra nya tillbehör höjer din drömförvaring till en helt ny nivå. Snygg design och smarta funktioner står i centrum. Accessoarlådan är en utdragbar låda med mjukstängning för dina accessoarer. Här kan du på ett snyggt sätt samla dina smycken och klockor.

Till Nyhet

Sober

Sober är en ny måttanpassad, stilren och prisvärd skjutdörrsmodell för rum i nordiska hem.

Till Nyhet