Från idé till färdig förvaringslösning

I filmerna nedan får du följa med hem till Malin Forsberg som arbetar som innesäljare hos oss på Mirro.

Del 3:
Dottern Alice får sin måttanpassade drömförvaring på plats i sitt rum. Den grunda garderobsinredningen tar mindre plats men gör ändå att Alice får plats med alla sina kläder. De måttanpassade skjutdörrarna Diamant med aluminiumprofil i vitt smälter in på ett snyggt sätt i rummet och den minimalistiska LED-belysningen Kvadrat med dess tunna armatur sprider ett vackert ljus invändigt. För att utnyttja förvaringen maximalt har Alice en multikrok fäst på sidan av garderobslösningen där hon kan hänga sina plagg som hon vill ha lättillgängliga. Skräddarsytt och smart.

 

Del 2:
Efter att Malin fått sin måttanpassade walk-in-closet på plats i sovrummet sätter hon sig nu och planerar hur hon på bästa och snyggaste sätt ska dela av rummet i två sektioner.  Hon bestämmer sig för att beställa de stilrena måttanpassade skjutdörrarna Diamant med svart aluminiumprofil och glasfyllning. I filmen får du ta del av hela processen - från planering, köp, tillverkningen i fabriken i småländska Hillerstorp till montering.

 

Del 1:
Malin bestämmer sig för att förvandla halva sitt sovrum till en måttanpassad walk-in-closet. Hennes första idé och tanke övergår till planering på egen hand med vårt planeringsverktyg (som finns på vår hemsida) och ett besök i en butik där Malin får professionell hjälp och inspiration av en duktig säljare. Gemensamt detaljplanerar hon tillsammans med säljaren hur mycket plats hon önskar för liggande förvaring i lådor och hängande förvaring på klädstänger. Efter beställning drar produktionen igång i fabriken i småländska Hillerstorp. Garderobsinredningen med 22 millimeter tjocka spånskivor är stabil och laminerad med ett slitstarkt melamin med färgen Antracit. Djupet 510 mm gör att Malin får plats med både kavajer och kappor utan att behöva hänga dem på sniskan. Luta dig tillbaka och ta i denna film del av hela kundresan.