Mirro17 1203

Hobbyrum inspiration

I hobbyrummet hämtar du energi och gör bara det där som du mår riktigt bra av. Vissa av oss kopplar av framför symaskinen, andra väljer att spela en favoritlåt på gitarren.

Oavsett om du samlar på vinylskivor, släktforskar eller brinner för att sy dina egna kläder har du behov av ett rum där du ägnar dig åt din hobby. Med våra måttanpassade förvaringslösningar kan du hålla ordning och reda på dina prylar.

Hobbyrum


Det är du själv som avgör hur du vill att din förvaring ska se ut. Är det vinylskivorna du vill arkivera är det hyllor du ska satsa på. Är det däremot sladdar till din gitarr som behöver behöver en given plats rekommenderar vi antingen våra exklusiva lådor eller meshkorgar.

Vill du exponera dina hobbyprylar ska du satsa på en öppen lösning, ungefär som en klassisk bokhylla men där du själv väljer längd och avstånd mellan hyllorna. Vill du däremot kunna gömma undan din privata frimärkssamling är det en god idé att montera skjutdörrar framför inredningen.

För oss på Mirro är förvaring så mycket mer än bara en klassisk garderob för kläder - för oss är förvaring en plats där du ger utrymme för de prylar som ditt hjärta klappar för.

Önskar du en vägghängd inredning hittar du en mängd lösningar under vårt varumärke Pelly System. Här erbjuder vi bärlister och hängskenor som monteras snabbt och enkelt.

Har du behov av en snygg bänkskiva kan vi även erbjuda det med vårt varumärke LG Collection.

Med vårt planeringsverktyg kan du designa dina unika måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning.

Klicka på bilderna nedan för att se dem större.

Mirro17 0947

Kom i kontakt

Vill du få tag på någon hos oss? Välkommen att kontakta någon av oss som jobbar på Mirro.