Mirro Hall Garderob 008

Förvaring hall

Välkommen in! Med rätt förvaring i hallen slipper du lägga tid på att leta efter dina handskar och skor.

Skor, jackor, kepsar, väskor, fotbollar och innebandyklubbor - det mesta brukar av någon anledning alltid hamna i hallen – det första utrymmet som du möts av i ditt hem. Barn är dessutom experter på att lämna allt i en hög mitt på golvet.

Hallförvaring

Fundera på vad du helst vill gömma undan och vad du vill ha framme synligt. Leriga stövlar och regnkläder gör sig bäst bakom skjutdörrar, medan ett par finskor gärna kan stå framme som en snygg detalj.

I hallen är en måttanpassad och platsbyggd förvaring perfekt. Ett tips är att förvara kläderna i den ordning man hänger av sig när man kliver innanför dörren. Ett avlastningsbord att lägga nycklar och vantar på, samt skoförvaring nära till hands så att man undviker att gå för många kliv in med smutsiga skor. Få upp så mycket som möjligt på väggarna och utnyttja ytan som finns. Välj snygga krokar och knoppar och lägg gärna fokus på detaljer.

En skräddarsydd garderob med skjutdörrar från golv till tak är att föredra. Den smälter snyggt in och maxar förvaringsutrymmet. Oavsett om hallen är liten eller stor är även en skräddarsydd sittplats med förvaring bra att ha.

Glöm inte spegeln! En spegel i hallen är nästan ett måste. Man vet själv att det sista man gör är att slänga en titt i spegeln innan man ger sig iväg. Allt fungerar från en större helkroppsspegel till en mindre eller varför inte ett par skjutdörrar med spegelglas som dessutom ger känslan av att utrymmet är större och ger ett luftigare intryck.

Önskar du en vägghängd inredning hittar du en mängd lösningar under vårt varumärke Pelly System. Här erbjuder vi bärlister och hängskenor som monteras snabbt och enkelt.

Klicka på bilderna nedan för att se dem större.

Mirro Hall Garderob 008

Kom i kontakt

Vill du få tag på någon hos oss? Välkommen att kontakta någon av oss som jobbar på Mirro.