Mirro17 0361

Förvaring i barnrum

Att hålla ordning i barn- och ungdomsrum kan vara en utmaning. Med skjutdörrar som döljer och förvaring som organiserar slipper du oredan!

Det är lätt att det svämmar över av prylar i barnens och tonåringarnas rum. Med rätt förvaring är det lättare att hålla ordning.

Barn- och tonårsrum

Drömmen om en stor måttanpassad förvaringslösning kanske det inte alltid finns plats för men att var sak har sin plats underlättar mycket – då är en måttanpassad och platsbyggd förvaring perfekt – med eller utan måttanpassade skjutdörrar framför.
Har du små barn är det toppen att ha krokar och hyllor i deras höjd så att de själva kan nå sina kläder. Till kläder som ska hängas på galge finns utdragbara klädbyglar som gör det lättare att komma åt. Dessa kan enkelt placeras på en lägre höjd anpassat för barn.

Fundera på vad som helst ska gömmas undan och vad som ska vara framme synligt. Sortera gärna och samla saker som hör ihop. Bestäm vad som ska förvaras i lådor, på hyllor, i garderoben etc. och släng eller skänk bort sådant som inte används. Oavsett om rummet är stort eller litet finns möjligheten att måttanpassa en förvaringslösning som passar just ditt/dina barns rum.

Att ha skjutdörrar till förvaringen är både praktiskt och snyggt. Det finns ett brett utbud av olika skjutdörrar, material och färger så att du kan designa dem precis som du önskar. Varför inte matcha dörrarna i samma färg som väggarna i rummet?

Önskar du en vägghängd inredning hittar du en mängd lösningar under vårt varumärke Pelly System. Här erbjuder vi bärlister och hängskenor som monteras snabbt och enkelt.

Med vårt planeringsverktyg kan du designa dina unika måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning.

Klicka på bilderna nedan för att se dem större.

B108 0249 Two Doors Ncs S1010 R 1 Utan Text Lowres

Kom i kontakt

Vill du få tag på någon hos oss? Välkommen att kontakta någon av oss som jobbar på Mirro.