Inspiration

Drömmer du om ett eget dressingroom eller har behov av bättre ordning i hallen? Nedan ser du hur du kan använda våra garderobslösningar i hemmets alla rum.

Dressingroom

Ett välplanerat dressingroom gör det möjligt för dig att ge varje plagg, accessoar och sko en genomtänkt plats.

Rumsavdelare

Den dubbelsidiga aluminiumprofilen Symmetric är lämplig som rumsavdelare. Du kan beställa dörrpartiet måttanpassat mellan golv och tak ända upp till 3,5 meter.

Förvaring i hallen

Välkommen in! Med rätt förvaring i hallen slipper du lägga tid på att leta efter dina handskar och skor.

Förvaring i sovrummet

Vakna utvilad med var sak på sin plats. En smart förvaring gör det lättare att hålla ordning och slappna av.

Förvaring i barn- och tonårsrummet

Att hålla ordning i barn- och ungdomsrum kan vara en utmaning. Med skjutdörrar som döljer och förvaring som organiserar slipper du oredan!

Förvaring i hobbyrummet

I hobbyrummet hämtar du energi och gör bara det där som du mår riktigt bra av. Vissa av oss kopplar av framför symaskinen, andra väljer att spela en favoritlåt på gitarren.

Förvaring i tvättstugan

När du tvättar är förvaring a och o. Vi erbjuder smarta lösningar både för ren och smutsig tvätt!

Förvaring och snedtak

Snedtak ger en härlig karaktär till våra hem men många har svårt att se hur man bäst nyttjar dessa utrymmen. Det har inte vi. Med måttanpassade skjutdörrar och förvaring blir det enkelt.

Förvaring i vardagsrummet

Vissa saker i ditt hem vill du stolt visa upp. Andra saker vill du kunna gömma undan. Med en skjutdörrslösning och valfri inredning skapar du en förvaring precis som du själv vill ha den.

Förvaring i köket

Laga istället för att leta. Med en måttanpassad förvaring i köket får du plats för det du vill ha plats med, oavsett om det är kläder eller kastruller.