Virrvarr – En kunglig klassiker. Vi hjälper dig att skapa stilen

Bakom Virrvarr står en av Sveriges mest kända formgivare, designprinsen Sigvard Bernadotte. Året var 1958 som Virrvarr gjorde entré i de svenska hemmen och mönstret blev snabbt en stor favorit och producerades på så väl bänkskiva, bord och mycket mer.

Sigvard Bernadotte skrev till Skånska Ättiksfabriken:
"VIRRVARR är ett mönster som vill vara både lugnt och livligt"

När många väljer att inreda sina hem med teakmöbler från 50-talet och stringhyllor får mönstret återigen en naturlig plats i svenskarnas hem.
En nyhet för i år är att Mirro valt att ta in det klassiska mönstret på måttanpassade skjutdörrar.
Mönstret lanserades i kulörerna Virrvarr antracit och Virrvarr silver. Mönstret finns tillgängligt för dörrmodellen Solid.

Solid är en helt slät dörr som måttanpassas efter varje kunds specifika mått. Skjutdörren går att få med eller utan frästa handtag. Samtliga infrästa handtag passar smakfullt ihop med Virrvarr.
För att fånga retro känslan lite extra finns vitlackerad rund aluminium för förhöjer helheten.

Skjutdörren fungerar lika bra som rumsavdelare som dörrar framför Mirros måttanpassade förvaring.
Mixa skjutdörrar i Virrvarr silver kombinerat med måttanpassad förvaring som tillverkas i valnöt eller vit ek för en sober smakfullhet.
Mixa valfritt fram din kombination i Mirros planeringsverktyg.

Läs fler blogginlägg
Läs mer om skjutdörrar

Skrivet av

Malin Östergård

malin.ostergard@mirro.se

Malin är storstadstjejen från Stockholm med många bollar i luften. Hon har ett stort intresse för mode och inredning. I sin roll som säljare på Mirro, är hon ansiktet utåt i möten med återförsäljare och kunder. Med sina kreativa idéer är hon en fena på att bygga olika garderobs- och inredningslösningar till utställning hos återförsäljare i Stockholm.