Spegelskjutdörrar i hemmagym

Ett välplanerat hemmagym är det nog många som drömmer om. Vi har besökt en pärla som gav oss massor med inspiration.

En solig dag i början av 2019 besöker några av oss på Mirro familjen Wennberg utanför Tranås. Jan och Malin Wennberg flyttade år 2011 tillsammans med sina barn in i deras nybyggda drömhus som tog över två år att bygga. Huset bjuder inte bara på stora fina sällskapsrum utan även på en sagolik utsikt över Sommen - en insjö belägen på gränsen mellan Östergötland och Småland.
Den största anledningen till vårt besök hemma hos familjen Wennberg var att få begrunda det fina och välplanerade hemmagymmet i husets källare.
I gymmet har Jan valt att ha skjutdörrar från Mirro med spegel.Det finns många fördelar med att ha speglar omkring sig då man styrketränar. Är man osäker på tekniken kan man kolla att ryggen är rak i marklyft, att knäna pekar åt samma håll som tårna osv. Fördelen med skjutdörrarna är dessutom att de går att dra åt sidan för att komma åt verktyg, redskap och annan förvaring som finns bakom dörrarna.
Vi tackar familjen Wennberg för att vi fick komma och hälsa på!

Skjutdörrar och förvaringslösningar från Mirro är måttanpassade och unikt tillverkade efter ditt behov. Hos en Mirro-återförsäljare får du professionell hjälp med att välja rätt skjutdörr och förvaring. Du kan även få hjälp med uppritat förslag, baserat på mått och personlig smak.
För oss på Mirro är förvaring så mycket mer än bara en klassisk garderob för kläder - för oss är förvaring en plats där du ger utrymme för de prylar som ditt hjärta klappar för.

 

 

   

Läs fler blogginlägg
Läs mer om våra skjutdörrar

Skrivet av

Markus Gotting

markus.gotting@pelly.eu

Markus är marknadskoordinator på Mirro och har under många år både strategiskt och praktiskt arbetat med marknadsföring. Kreativitet tillsammans med ordning och reda är något som han värderar oerhört högt. För att vara pigg och glad ger sig Markus gärna ut i löpspåret eller kör ett härligt styrketräningspass.