Skjutdörrar med snedkapade hörn i samma färg som Porschen du drömt om sedan du var barn

Inget hem är det andra likt. Du och din familj har precis som andra familjer unika behov av förvaring.

Du kanske vill ha din golfbag under lådorna där du förvarar dina ulltröjor i sovrummet. Eller så önskar din dotter i sitt rum att förvara sina vinylskivor på ett hyllplan över sina glittriga partyblusar. Det är precis därför vi erbjuder en måttanpassad och skräddarsydd garderobsinredning som du dessutom kan få i fyra olika ytor - vit, antracit, vit ek och valnöt.

Önskar du eller dottern skjutdörrar framför er förvaring får ni även dessa måttanpassade både på höjden och bredden. Har något av era rum snedtak är det inget problem - med aluminiumprofilerna Titan och Diamant går det att anpassa hörnen på skjutdörrarna efter taket.

För att skjutdörrarna ska smälta in perfekt tillsammans med övrig inredning går det att få skjutdörrarna i valfri färg (NCS-skalan). Det innebär alltså att dottern kan få sina skjutdörrar i samma färg som sitt rums väggfärg och att du kan få dina skjutdörrar i samma färg som Porschen du drömt om sedan du var barn. När du och dottern kommit fram till hur ni önskar era förvaringslösningar sker tillverkningen i småländska Hillerstorp.

Läs fler blogginlägg
Läse mer om vår garderobsinredning

Skrivet av

Markus Gotting

markus.gotting@pelly.eu

Markus är marknadskoordinator på Mirro och har under många år både strategiskt och praktiskt arbetat med marknadsföring. Kreativitet tillsammans med ordning och reda är något som han värderar oerhört högt. För att vara pigg och glad ger sig Markus gärna ut i löpspåret eller kör ett härligt styrketräningspass.