Skapa rum i rummet med skjutdörrar i glas

Att inreda med rumsavdelare i glas är en trendig detalj samt ett snyggt och praktiskt sätt att skapa rum i rummet. Förutom att det är snyggt, fyller det flera praktiska funktioner.

Bor du på en liten yta och behöver skärma av till en kontorsplats eller tex sovdel kan skjutdörrar i glas vara ett bra sätt att få en extra yta. Har du istället ett stort och svårmöblerat rum och inte får till den där mysiga känslan är skjutdörrar i glas ett praktiskt sätt att få ytterligare ett rum i rummet och som med hjälp av glaset ger känslan av öppna ytor.

Att ha skjutdörrar i glas ger inte bara en stilren luftig känsla, utan ger även flera smarta funktioner och fungerar som en naturlig avdelare i rummet vare sig du bor litet eller stort.

Har du en större yta med ljusinsläpp från bara ett håll kan en vanlig innervägg skymma dagsljuset och ge ett ganska trist instängt intryck. Men med skjutdörrar i glas kan du få flera smarta funktioner genom att både skapa ett extra rum samt få in dagsljuset.

Låt glasväggen bli en del av inredningen. Skräddarsy designen själv genom att välja glastyp, profil, färg och mått. Har du snedtak kan du anpassa hörnen på skjutdörrarna efter taket.
Med skjutdörrar i glas kan du öppna upp mycket eller bara litegrann – du väljer själv.

Profilen Symmetric är dubbelsidig och fungerar därför utmärkt som rumsavdelare. Som yta kan du välja mellan klarglas, frostat glas, klar spegel, tonad spegel samt flera olika melaminfyllningar. Infällda, kullagrade hjul med fjädring garanterar tyst gång.
Har du snedtak och vill ha skjutdörrar finns profilerna Titan och Diamant för detta.

Skapa din drömförvaring med hjälp av Mirros Planeringsverktyg.

Ta hjälp av en expert!

Läs fler blogginlägg
Läs mer om våra skjutdörrar

Tips på produkter

Skrivet av

Malin Hoorn

malin.hoorn@pelly.eu

Malin arbetar på Mirros kommunikationsavdelning och supportar kunder med marknadsmaterial samtidigt som hon håller full koll på Mirros hemsida, blogg, Instagram- och Facebook-sida. Malins intresse för inredning och design gör att hon alltid har något litet projekt på gång och är uppdaterad på nya trender och inspiration.