Planera höstens garderob

Många håller fast vid sommaren så länge det bara går, man vill använda den där tunna kjolen lite till, sommarskorna eller bara ha kvar den där känslan av värme, soliga dagar och ljumna grillkvällar.

När hösten är på ingång kan det vara bra att få ordning på varmare kläder och skor så tidigt som möjligt, särskilt om man har barn. När skolan drar igång efter sommaren ska där finnas kläder för alla väder, för utflykter, sandlådelek och hopp i vattenpölar. Det är inte alltid lätt att få allt på plats i tid.

En del förvarar alla sina kläder på samma ställe hemma, medan andra flyttar om och sorterar höst/vinter, vår- och sommarkläder.
Ett tips är att innan höstsäsongen drar igång på riktigt gå igenom de kläder och skor som ska användas. Dels för att ha ordning bland dem men även för att kolla om de ser lika fina ut i kvalitén efter förra hösten och om man kommer att använda dem igen.

Har man små barn är det extra viktigt att vara ute i god tid så att man inte saknar något när höstvinden viner och det regnar på tvären. Enklast är att lägga kläderna i olika högar och sortera vad som ska användas, läggas undan eller skänkas bort.

Med Planeringsverktygetmirro.se kan du enkelt rita upp och planera din drömförvaring om det så är i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Låt insidan spegla dina behov av förvaring och låt utsidan matcha en platsbyggd förvaringslösning perfekt.

Fundera på vad du helst vill gömma undan och vad du vill ha framme synligt. Planera en garderob utifrån den stil och det behov du har. Mirros garderobsinredning fungerar lika bra fristående som bakom skjutdörrar och kan beställas i skräddarsydda mått.

Läs fler blogginlägg
Läs mer om vår garderobsinredning

Tips på produkter

Meshkorg

Meshkorg

Trådkorg låg

Trådkorg låg

Skrivet av

Malin Hoorn

malin.hoorn@pelly.eu

Malin arbetar på Mirros kommunikationsavdelning och supportar kunder med marknadsmaterial samtidigt som hon håller full koll på Mirros hemsida, blogg, Instagram- och Facebook-sida. Malins intresse för inredning och design gör att hon alltid har något litet projekt på gång och är uppdaterad på nya trender och inspiration.