Lyft känslan av lyx med mässing

Snart vänder vi kalenderblad till april och en ny vår står för dörren! Tiden går snabbt och det känns nästan som om det var igår det nya året började. Med nytt år följer ny inspiration, nya inredningstrender och idéer.

När det kommer till trender i år kan man se kontraster som mix av metaller, trä, natur, läder samt jordnära färger, gärna i pastell.
Vi ser stora gröna växter som accent att ge en mer ombonad känsla. Att knyta ihop det krispigt gröna med naturliga material som skinn och läder ger ett dekorativt intryck och känslan av hållbart och ekologiskt blir mer och mer populärt oavsett om vi handlar mat eller inredning.

Mässing och metaller fortsätter att göra succé både i möbelsammanhang och detaljer som adderar det lilla extra på ett diskret och vackert sätt. Mässing ger värme och lyfter känslan av lyx i rummet. Upplev värme och lyx i din walk in closet med skjutdörrar i mässing och exklusiva lådor med trendiga handtag i läder eller stilrena handtag i borstad mässing.

Varför inte mixa detta i harmoni med den skandinaviska färgskalan som gärna används i våra hem i jordnära färger som vitt, beige, dova pasteller samt naturnära material som linne, trä, läder och sten.

I planeringsverktyget på mirro.se kan du bygga din lyxiga drömgarderob med en mängd olika tillbehör. Oavsett om det är kostymer, klänningar, smycken eller skor finns det en lösning som passar just dig och dina behov.

Vill du komma i kontakt med någon av våra experter - klicka här

 

Läs fler blogginlägg
Läs mer om våra skjutdörrar

Skrivet av

Malin Hoorn

malin.hoorn@pelly.eu

Malin arbetar på Mirros kommunikationsavdelning och supportar kunder med marknadsmaterial samtidigt som hon håller full koll på Mirros hemsida, blogg, Instagram- och Facebook-sida. Malins intresse för inredning och design gör att hon alltid har något litet projekt på gång och är uppdaterad på nya trender och inspiration.