Har du högt i tak?

Oavsett om du bor i en vacker slottsvilla från 1800-talet eller ett ultramodernt nybyggt funkishus kan din bostad ha högt i tak. Tillhör du dem som går omkring och befarar att takhöjden hindrar dig från att hitta din optimala drömförvaring? Då kan du nu känna dig lugn.

Väljer du att beställa garderobsinredning och skjutdörrar från oss på Mirro får du nämligen din förvaringslösning tillverkad på millimetern efter de mått du önskar – även på höjden.

Våra skjutdörrar Titan eller Symmetric kan du få upp till 3,5 meter höga från golv till tak. Oavsett om du väljer Titan- eller Symmetric-skjutdörrar kan du välja mellan en rad olika melamin-, glas- och spegelytor så att dörrarna passar in i ditt hem och övrig inredning på bästa sätt.

Titan-dörrarna kan du få med en lackerad yta, i valfri färg eller med en oljad fanér i ek.
Dessutom går Titan-skjutdörrana att få med snedkapade hörn om du har snedtak i rummet där du planerar din förvaring.

Vår inredning tillverkas av spånskivor som är laminerade med ett slitstarkt melamin. Här kan du välja mellan vit, antracit, vit ek eller valnöt. Maxhöjden på inredningen är 2,68 meter och eftersom spånskivorna är ovanligt tjocka, 22 mm, är den väldigt stabil.
Således kan du som har extra högt i tak utnyttja toppskivan på inredningen som ett stabilt förvaringsplan även för tyngre backar och korgar utan att behöva oroa dig för att inredningen bågnar.

Testa gärna vårt Planeringsverktyg eller kontakta någon av våra butiker för att se möjligheten för dig med högt i tak att hitta din drömförvaring.

Läs fler blogginlägg

Tips på produkter

Skohylla - mjukstängning

Skohylla - mjukstängning

Skrivet av

Markus Gotting

markus.gotting@pelly.eu

Markus är marknadskoordinator på Mirro och har under många år både strategiskt och praktiskt arbetat med marknadsföring. Kreativitet tillsammans med ordning och reda är något som han värderar oerhört högt. För att vara pigg och glad ger sig Markus gärna ut i löpspåret eller kör ett härligt styrketräningspass.