Ge plats för det som ditt hjärta klappar för

I varje hem finns prylar. Vissa hem är sparsmakade och består endast av de allra nödvändigaste små tingen. I andra hem trängs större grejer från golv till tak. Våra hem är olika, men vi har alla behov av förvaring.

Oavsett om du har en vinylsamling från 70-talet, halvfärdiga arkitektritningar eller ett ärvt gammalt uppslagsverk från din mormor som kräver tre hyllmeter finns det en optimal förvaring för just dig. Det smarta med våra förvaringslösningar är att du får dem måttanpassade – tillverkade i småländska Hillerstorp efter just dina mått och behov i ditt hem.

Det är du själv som avgör hur du vill att din förvaring ska se ut. Är det vinylskivorna du vill arkivera är det hyllor du ska satsa på. Är det däremot sladdar till din gitarr eller barnens leksaker som behöver plats rekommenderar vi antingen våra exklusiva lådor eller meshkorgar.

Vill du exponera din pokalsamling ska du satsa på en öppen lösning, ungefär som en klassisk bokhylla men där du själv väljer längd och avstånd mellan hyllorna. Vill du däremot kunna gömma undan din privata frimärkssamling är det en god idé att montera skjutdörrar framför inredningen.

För oss på Mirro är förvaring så mycket mer än bara en klassisk garderob för kläder - för oss är förvaring en plats där du ger utrymme för de prylar som ditt hjärta klappar för.

Läs fler blogginlägg

Skrivet av

Markus Gotting

markus.gotting@pelly.eu

Markus är marknadskoordinator på Mirro och har under många år både strategiskt och praktiskt arbetat med marknadsföring. Kreativitet tillsammans med ordning och reda är något som han värderar oerhört högt. För att vara pigg och glad ger sig Markus gärna ut i löpspåret eller kör ett härligt styrketräningspass.