En titt på Formex - Vi översätter trenden till skjutdörren

I och med att Mirro tillverkar måttanpassade skjutdörrar där du som kund har möjlighet att själv designa hjälper vi dig att översätta höstens trender till Mirro skjutdörrar.

Från naturnära toner och material till kulörmixar och grönska.

• Glas, betong och textil. Ja du läste rätt! Till och med detta finns i Mirro sortiment.
En storsäljande favorit som hållt i sig flertal år är Mirro betong melamin som finns i två utföranden.


• Oljad ek. Ta in naturens material i ditt hem. Element som finns i naturen går hand i hand med den skandinaviska inredningsstilen.
I Mirro sortiment finns möjlighet att få dina skjutdörrar i oljad ekfanér.


• NCS-lackera i valfri kulör. Valfriheten är total. Trenden för hösten 2018 är toner som går i beige, rosa och rostrött. Färgen ska ha svärta i sig och kan likväl gå från grått till dovt blått.


Ett tips är att skapa en skön kontrast med grönska och göra den till en del av inredningen. Blanda gärna växter och småträd i olika storlekar, färger och bladformer för att öppna upp dina sinnen.

Läs fler blogginlägg

Tips på produkter

Kvadrat - ljusplatta

Kvadrat - ljusplatta

Skrivet av

Malin Östergård

malin.ostergard@mirro.se

Malin är storstadstjejen från Stockholm med många bollar i luften. Hon har ett stort intresse för mode och inredning. I sin roll som säljare på Mirro, är hon ansiktet utåt i möten med återförsäljare och kunder. Med sina kreativa idéer är hon en fena på att bygga olika garderobs- och inredningslösningar till utställning hos återförsäljare i Stockholm.