En modern kontorsplats i garderoben

Våra arbetsplatser både hemma och på jobbet har förändrats med tiden. Förr stod det på många kontor stora, tunga och maffiga skrivbord som bar gigantiska pappershögar. Idag ser det annorlunda ut.

Det helt papperslösa samhället har vi fortfarande inte riktigt kommit till, men vi är på god väg.
Ganska ofta stöter vi på människor på ett fik som jobbar – endast med en telefon eller surfplatta i sin hand.
Och i våra bostäder är det inte många som längre har ett helt rum avsatt som kontor. Men ett behov av en yta för datorn, ett antal pärmar och kanske lite studielitteratur har fortfarande de flesta av oss – och det är här som vi på Mirro kan hjälpa dig med en både smart och praktisk lösning.

Är du en person som anser att din arbetsyta är din privata svär i bostaden är det en god idé att komplettera med någon av våra måttanpassade skjutdörrar framför garderobsinredningen. Eftersom all vår garderobsinredning byggs exakt efter dina önskade mått och behov har vi möjlighet att hjälpa dig med att skapa en modern liten kontorsplats i garderoben.

Besök gärna någon av våra butiker för att uppleva alla måttanpassade möjligheter. Du kan även ta hjälp av våra experter för att skapa din unika drömgarderob.

 

Läs fler blogginlägg
Läs mer om garderobsinredning

Skrivet av

Markus Gotting

markus.gotting@pelly.eu

Markus är marknadskoordinator på Mirro och har under många år både strategiskt och praktiskt arbetat med marknadsföring. Kreativitet tillsammans med ordning och reda är något som han värderar oerhört högt. För att vara pigg och glad ger sig Markus gärna ut i löpspåret eller kör ett härligt styrketräningspass.