En lysande idé

Oavsett om du har valt att investera i en gigantisk förvaringslösning i valnöt till ditt dressingroom eller en liten och praktisk garderobsinredning med skjutdörrar framför till din hall så spelar belysningen en central roll för att du inte ska behöva famla i mörker efter dina prylar och plagg.

Med våra olika belysningslösningar kan du sprida ljus både i och utanför din förvaring. 
Vårt senaste tillskott i vår belysningsfamilj är Kvadrat. Det är en minimalistisk LED-belysning med tunn armatur som du monterar på valfri plats inne i din garderob. Kvadrat är enkel att fästa med antingen dubbelhäftande tejp eller skruvar – och om du bara visste vilken fin effekt denna ljuskälla ger!

Hela intrycket av din förvaring höjs till en lyxigare nivå när det sobra skenet exempelvis lyser över en viss sektion i garderoben – kanske där du vikt dina tre allra finaste och skönaste ullkoftor i en strikt hög.

Önskar du ljus inne i hela din garderob kan du med fördel montera vår måttanpassade ljuslist med LED-belysning. Att ljuslisten är måttanpassad innebär att du får den exakt så bred som din unika förvaringslösning är – vilket ger ett väldigt stiligt intryck! Du kan även montera den måttanpassade ljuslisten utvändigt så att ljuset sprider sig vackert över dina måttanpassade skjutdörrar då du har stängt till din förvaring. För utvändig montering kan du dessutom välja mellan våra stilrena spotlights eller vår ljuslist i fast mått som heter Rektangel, båda med LED-ljuskällor.

För att få råd och tips om hur du sprider ljus på bästa sätt både innanför och utanför din förvaring bör du besöka någon av våra butiker där du får professionell vägledning.
Önskar du fakta och information angående elsäkerhet kan du besöka www.elsakerhetsverket.se

Vi på Mirro önskar dig en ljus framtid!

Läs fler blogginlägg
Läs mer om belysning

Skrivet av

Markus Gotting

markus.gotting@pelly.eu

Markus är marknadskoordinator på Mirro och har under många år både strategiskt och praktiskt arbetat med marknadsföring. Kreativitet tillsammans med ordning och reda är något som han värderar oerhört högt. För att vara pigg och glad ger sig Markus gärna ut i löpspåret eller kör ett härligt styrketräningspass.