Det ska vara enkelt att hitta drömförvaringen!

Har du någon gång haft behov av att köpa en produkt men tvingats tänka i nya banor på grund av att du inte riktigt begripit varken hur varan ska köpas eller användas? Denna situation förekommer ofta då det finns många olika val att göra kring en produkt.

På Mirro är vårt mål att du som har behov av en förvaringslösning, oavsett om det rör sig om skjutdörrar, inredning eller båda delar, på ett enkelt sätt ska hitta en perfekt lösning för just dig och dina förvaringsbehov. För dig som vill sitta i lugn och ro och planera din nya garderob är vårt planeringsverktyg på vår hemsida en optimal hjälp. Där kan du exempelvis se vilka ytor som finns i vårt sortiment, hur många skjutdörrar som passar efter de mått du anger, vilken inredning du kan välja och vilka övriga tillbehör du önskar.

När du är klar med skissandet i planeringsverktyget kan du se på ett ungefär hur mycket din lösning kommer att kosta. Offerten kan du sedan skriva ut och ta med till en återförsäljare där du både kan få svar på dina eventuella frågor samt få ett exakt pris.
Väljer du att göra en beställning, sågar och producerar vi din garderobslösning för hand i vår fabrik i småländska Hillerstorp.
Som du förstår är vårt fokus att det ska vara enkelt för dig att hitta din skräddarsydda drömförvaring.


Skapa din drömförvaring med hjälp av Mirros Planeringsverktyg.

Ta hjälp av en expert!

Läs fler blogginlägg

Skrivet av

Markus Gotting

markus.gotting@pelly.eu

Markus är marknadskoordinator på Mirro och har under många år både strategiskt och praktiskt arbetat med marknadsföring. Kreativitet tillsammans med ordning och reda är något som han värderar oerhört högt. För att vara pigg och glad ger sig Markus gärna ut i löpspåret eller kör ett härligt styrketräningspass.