Dina sparade favoriter

  Dina sparade favoriter

  Inspiration för hemmets alla utrymmen

  Oavsett om det är kostymer, klänningar, kastruller, smycken, skor eller gosedjur som du ska få plats med i garderoben, finns en lösning.

  Gör något roligt av dina måsten

  Med rätt förvaring får du plats med såväl fotbollsskor, träningskläder och tvätten. På samma ställe.

  Visa upp eller gömma undan?

  Hamna rätt i ton och nyans

  När du har hela färgskalan att välja från kan det bli svårt att bestämma sig. Men vi hjälper dig gärna.

  Olika förvaring för olika personligheter

  Med rätt förvaring får du plats med hemmakvällar, utflykter och festligheter på ett och samma ställe. Något som är lätt att åstadkomma med en måttanpassad sådan. Då styr du och ditt hem över hur förvaringen ska utformas och vad som ska få plats.

  Gör om det gamla och få plats med det nya

  Har du ett rum som bara står och samlar damm? Bygg om det till ett dressingroom. Fyll det till bredden med alla dina kläder, skor och accessoarer och gör vännerna gröna av avundsjuka.

  Inspiration

  Vissa av oss har massor med kläder, andra har en eller två serviser för mycket. Vissa av oss har massor av utrymme, andra har mindre. Med en måttanpassad förvaring får du plats med det du vill få plats med, oavsett om det är kläder eller kastruller.

  Förvaring i hallen

  Välkommen in! Med rätt förvaring i hallen slipper du lägga tid på att leta efter dina handskar eller skor innan du ska hemifrån och du kan komma hem till ett hem utan kaos. Enligt oss är nämligen ett organiserat kaos bättre än bara kaos.

  Förvaring i sovrummet

  Vik ihop natten och veckla ut dagen. Det är ingen konst att vakna utvilad när var sak är på sin plats. Att ha en bra förvaring där du får plats med allt på ett ställe gör det lättare att både hålla ordning och slappna av.

  Dressingroom

  Har du ett rum som bara står och samlar damm? Bygg om det till ett dressingroom. Fyll det till bredden med alla dina kläder, skor och accessoarer och gör vännerna gröna av avund.

  Förvaring i köket

  Laga istället för att leta. Vissa av oss har massor av kläder, andra har en eller två serviser för mycket. Vissa av oss har massor av utrymme, andra har mindre. Med en måttanpassad förvaring får du plats med det du vill ha plats med, oavsett om det är kläder eller kastruller.

  Förvaring i barn- och tonårsrummet

  Att hålla ordning i en 5-årings rum är nog alla överens om att det är en utmaning. Samma sak gäller nog tonåringens rum. Med skjutdörrar som döljer och förvaring som organiserar slipper du i alla fall det mesta av tjatet. Och oredan.

  Förvaring i tvättstugan

  Oavsett om du har en tvättmaskin i badrummet eller har en stor och rymlig tvättstuga är förvaringen a och o för att undvika ett sammanbrott. Med smart förvaring är det lätt att göra tvättningen till ett rent nöje.

  Förvaring och snedtak

  Snedtak ger en härlig karaktär till våra hem men många har svårt att se hur man bäst nyttjar dessa utrymmen. Det har inte vi. Med måttanpassade skjutdörrar och förvaring blir det enkelt. Det är därför ni ska överlåta det här med skjutdörrar och förvaring till oss.

  Förvaring i vardagsrummet